Nowości lipiec 2015 - powiadomienia, tablica, zespół

4Hero CRM wzbogacił się o nowe funkcjonalności w lipcu 2015. Wprowdziliśmy tablicę, na której pokazują się powiadomienia (np o przypisaniu do zadania, dodaniu notatki), umożliwiliśmy zespołową pracę nad leadem (tematem sprzedażowym) przez przypisane indywidualnie osoby, a także wprowadziliśmy nowe funkcje administracyjne - usuwanie leadów oraz plików.

Tablica

Na pulpicie udostępniliśmu tablicę, na której pojawiają się różnego rodzaju powiadomienia np. o utworzeniu nowego zadania, jego edycji, dodaniu notatki do leadu.

Zespół pracujący nad sprzedażą

Dotychczas dostęp do leadu (tematu sprzedażowego) wynikał z uprawnień przypisanych na strukturze firmy. Często jednak nad leadem pracują osoby z różnych działów (np. handlowiec + konsultant techniczny), albo kilka osób z działu handlowego - a możemy nie chcieć udostępniać wszystkich leadów dla całego działu handlowego. Od teraz na leadzie mamy możliwość precyzyjnie wskazać kto ma otrzymać dostęp do leadu, a także czy te osoby mają otrzymywać automatycznie powiadomienia o nowych działaniach, które są prowadzone w ramach danego tematu.

Powiadomienia

Od teraz dodając lub edytując notatkę, zadanie mamy możliwość powiadomić o tym inne osoby. Mamy nowe pole, w którym możemy podać osoby, które chcemy aby otrzymały powiadomienie, jest to odpowiednik "DW - Do wiadomośc" w przypadku wysyłania e-mail. Dodatkowo, jeżeli osoba powiadomiona zaznaczy, że zapoznała się z powiadomieniem, to taka informacja zostanie zapisana na źródłowym zadaniu. Przy okazji dodania powiadomień zoptymalizowaliśmy podgląd notatek i zadań, aby były czytelniejsze. Osoby, należące do zespołu sprzedażowego pracujące nad danym leadem mogą automatycznie otrzymywać powiadomienia o wszystkich działaniach w danym leadzie.

Nowe funkcje administracyjne

Od teraz każdy administrator firmy ma dwie nowe możliwości:

  • usuwanie leadów - jeżeli jakiś lead powinien zostać nieodwracalnie usunięty z systemu, to teraz administrator firmy zobaczy na danym leadzie nowy przycisk "USUŃ" - uwaga, operacja usuwa wszystkie powiązane z leadem rzeczy (np. notatki, zadania, pliki), i jest nieodwracalna
  • usuwanie plików - jeżeli jakiś plik powinien zostać nieodwracalnie usunięty z systemu, to teraz administrator firmy zobaczy na liście plików na karcie kontrahenta oraz na leadzie nowy przycisk "USUŃ" - uwaga, operacja usuwa całkowicie plik z systemu, i jest nieodwracalna

 

Podziel się tym postem


Newsletter

Zapisz się, aby otrzymywać na bieżąco informacje o nowych artykułach.

O nas

Jesteśmy praktykami sprzedaży i pasjonatami zwiększania swojej efektywności. Lubimy, gdy udaje nam się ulepszać tak, aby można było osiągnąć więcej, lub napracować się mniej. Idealnie, gdy uda się połączyć obie te korzyści.